• Μεγαλύτερο uptime συστήματος.
  Αποτροπή κατάχρησης πόρων.
  Ανεξαρτησία από ενέργειες άλλων.
  CloudLinux
 • Με τη χρήση του LiteSpeed Server
  οι σελίδες εξυπηρετούνται έως και
  9x φορές γρηγορότερα από τους
  κοινούς Apache web servers
  LiteSpeed
 • Με τη χρήση του R1Soft Server
  κρατάμε κάθε βδομάδα αντίγραφα ασφαλείας από κάθε λογαριασμό.
  R1Soft Backup
 • Εγγυόμαστε το 99,9% uptime της Ιστοσελίδας σας, αν το ποσοστό αυτό πέσει τότε θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας το χρόνο του downtime.99,9% Uptime Εγγύηση
 • Προσφέρουμε 24ώρη και 7 ημέρες την εβδομάδα υποστήριξη προς όλουw του πελατες μας μέσω του Ticketing Support.24ωρη Τεχνική Υποστήριξη
 • Είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες μας και προσφέρουμε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αν για κάποιο λόγο δε μείνετε ικανοποιημένοι.Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων!
Στην TurboHosting.gr προσφέρουμε υπηρεσίες παροχής φιλοξενίας ιστοσελίδων.
Τα πακέτα που προσφέρουμε αφορούν τόσο τους "απλούς" πελάτες (δεν έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις) τόσο και τους εξειδικευμένους.

Ως έδρα έχουμε την πόλη της Βέροιας, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία καθώς ο μηχανολογικός εξοπλισμός βρίσκεται στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα έχουμε στην κατοχή μας Servers που βρίσκονται στην Αγγλία (Sittingbourne, Kent), και ΗΠΑ (Los Angeles, Dallas).

Η διαχείριση γίνεται καθαρά από εμάς και απομακρυσμένα, σε περίπτωση μηχανικού προβλήματος μισθώνουμε τεχνικούς από τις αντίστοιχες χώρες όπου βρίσκονται οι Servers. Τα πακέτα φιλοξενίας είναι διαμορφωμένα ώστε να καλύπτουν την πλειοψηφία των αναγκών των χρηστών. Συνοδεύονται με 24ωρη υποστήριξη και με εγγύηση λειτουργίας διαθεσιμότητας (Uptime) του site σας στο 99,9%.

Powered by WHMCompleteSolution

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

TurboHosting.gr 2011. All rights reserved