• Μεγαλύτερο uptime συστήματος.
  Αποτροπή κατάχρησης πόρων.
  Ανεξαρτησία από ενέργειες άλλων.
  CloudLinux
 • Με τη χρήση του LiteSpeed Server
  οι σελίδες εξυπηρετούνται έως και
  9x φορές γρηγορότερα από τους
  κοινούς Apache web servers
  LiteSpeed
 • Με τη χρήση του R1Soft Server
  κρατάμε κάθε βδομάδα αντίγραφα ασφαλείας από κάθε λογαριασμό.
  R1Soft Backup
 • Εγγυόμαστε το 99,9% uptime της Ιστοσελίδας σας, αν το ποσοστό αυτό πέσει τότε θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας το χρόνο του downtime.99,9% Uptime Εγγύηση
 • Προσφέρουμε 24ώρη και 7 ημέρες την εβδομάδα υποστήριξη προς όλουw του πελατες μας μέσω του Ticketing Support.24ωρη Τεχνική Υποστήριξη
 • Είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες μας και προσφέρουμε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αν για κάποιο λόγο δε μείνετε ικανοποιημένοι.Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων!
HTML Editor Sample Page

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε

Σε αντάλλαγμα για τα τέλη που πληρώνετε εκ των προτέρων, εμείς θα φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας σε έναν ή περισσότερους από τους διακομιστές (server) μας, εφ 'όσον τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα, και σε κάθε άλλη συμφωνία που σχετίζονται με την υπηρεσίες που μπορεί να παρέχουμε σε εσάς.

Εμείς θα παρέχουμε τις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο πακέτο φιλοξενίας που θα επιλέξετε κατά τη διαδικασία εγγραφής σας. Για λόγους σαφήνειας, σε αυτή τη σελίδα, ο όρος «Υπηρεσίες» αναφέρεται στη φιλοξενία ιστοσελίδων και άλλες υπηρεσίες που θα παρέχουμε σε σας και, αν είστε θυγατρικών, τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε εσάς σε σχέση με αυτό το πρόγραμμα.

Οι όροι "Εσείς", "πελάτης" ή "Χρήστης" σημαίνει εσείς, ο πελάτης και οποιουδήποτε άλλου χρήστη των υπηρεσιών μας. Οι όροι "Turbohosting" ή "εμάς" ή "εμείς" αναφέρεται στην εταιρία μας.

Άδεια για να φιλοξενήσουμε το περιεχόμενό σας

Για να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας σε εμάς, είναι απαραίτητο να ανεβάσετε ένα αντίγραφο του περιεχομένου σας στους διακομιστές μας. Όταν το κάνετε αυτό, δημιουργείτε ένα ή περισσότερα αντίγραφα του περιεχομένου σας, ιστοσελίδας, web αρχεία και άλλα στοιχεία στο σύστημά μας ("Περιεχόμενο Χρήστη"). Με την αγορά Web Hosting ή άλλες υπηρεσίες από εμάς, γνωρίζετε ότι αυτά τα αντίγραφα δημιουγούνται, και μας δίνετε την άδεια να διατηρήσουμε αυτά τα αντίγραφα και να τα θέσουμε στη διάθεση των χρηστών του Διαδικτύου. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την παροχή όλου του περιεχόμενου και τα λοιπά στοιχεία που συνθέτουν την ιστοσελίδα σας, και για τη διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας των εν λόγω αντικειμένων. Παρακαλώ σημειώστε ότι ακόμα κι αν ανεβάσετε ένα αντίγραφο του περιεχομένου σας στους διακομιστές μας, θα πρέπει να διατηρείτε πάντα ένα εφεδρικό αντίγραφο του περιεχομένου σας, βάσεις δεδομένων και άλλα αρχεία στο διαδίκτυο, όπως ισχύει από καιρό σε καιρό, ώστε να μπορείτε να φορτώσετε εκ νέου σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού ζητήματος, όπως τα προβλήματα του διακομιστή, τεχνικά ή θέματα που σχετίζονται με το σύστημα, η απώλεια αυτού του περιεχομένου από τους διακομιστές μας, κλπ

Προσωπικά Δεδομένα

Όταν κάνετε μια παραγγελία για τις υπηρεσίες μας, τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, μεταδίδεται μέσω της χρήσης της τεχνολογίας Secure Socket Layer, (SSL) το εταιρικό πρότυπο για την κρυπτογράφηση ευαίσθητων πληροφοριών. Παίρνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα πολύ σοβαρά, και ως εκ τούτου, δεν θα πουλήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (εκτός αν μια εταιρεία να εξαγοράσει την Turbo Hosting ), και θα λάβει τα δέοντα μέτρα για να τα κρατήσει από το να αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο.

Αντίγραφα Ασφάλειας

Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να διατηρούμε αντίγραφα ασφαλείας τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο για μικρό χρονικό διάστημα σε περίπτωση αποτυχίας του διακομιστή. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε σύστημα αποθήκευσης δεδομένων για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να αποτύχει. Σας ενθαρρύνουμε να εκτελείτε οι ίδιοι τα αντίγραφα ασφαλείας σας σε περιοδική βάση ή να εγγραφείτε στην υπηρεσία μας,δημιουργία καθημερινων αντιγράφων ασφαλείας. Επειδή οι υπηρεσίες μας, επιτρέπουν στους χρήστες να αποστέλουν ηλεκτρονικά ή να ανεβάζουν περιεχόμενο απευθείας στον ιστότοπο του χρήστη, ο χρήστης οφείλει να είναι πλήρως υπεύθυνος για το περιεχομένο, τη συμπλήρωση, τροποποίηση και την ενημέρωση της ιστοσελίδας του, συμπεριλαμβανομένων όλων των backups.

Αποδεκτή Χρήση / Παράνομη δραστηριότητα

Η εταιρία μας προσπαθεί να διατηρήσει υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών, και πολλοί πελάτες εξαρτόνται από τα υψηλά μας πρότυπα ποιότητας. Ως εκ τούτου, δεν θα παρέχουμε υπηρεσίες σε εκείνους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για παράνομες δραστηριότητες.

Περιεχόμενο

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρία μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για νόμιμους σκοπούς. Ο πελάτης συμφωνεί να αποζημιώσει και να απαλλάξει την εταιρία μας από οποιεσδήποτε αξιώσεις που προκύπτουν από τη χρήση των υπηρεσιών μας. Η χρήση των υπηρεσιών μας για την καταπάτηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος απαγορεύεται. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή της μουσικής, βιβλία, φωτογραφίες, ή οποιαδήποτε άλλη πνευματική ιδιοκτησία. Η προσφορά πώλησης οποιονδήποτε πλαστών εμπορευμάτων ενός δικαιούχου του σήματος θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό του λογαριασμού σας. Αν πιστεύετε ότι τα πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικό σήμα σας είναι να παραβιαστεί, παρακαλείστε να μας αποστείλετε στο e-mail aduse[at]turbohosting.gr με τις πληροφορίες που απαιτούνται.

Μη Αποδεκτό Υλικό

Αφορά σε όλες τις υπηρεσίες μας. Μια ενδεικτική λίστα είναι η παρακάτω

Δεν επιτρέπονται:

 • IRC egg drops
 • Proxy servers
 • Mail bombers
 • Anonymous mailers
 • IP spoofers
 • Port scanners
 • Hivemail
 • Telnet or SSH Access Scripts
 • nph-proxy (and other scripts what operates like proxy)
 • UBB (Ultimate Bulletin Board, all versions)
 • lstmrge.cgi
 • phpShell
 • FormMail.cgi, FormMail.pl from Matt's Script Archive

 

Επιπέον τα παρακάτω:


Pirated Software / Warez, image, filedump, mirror, or banner-ad services (παρόμοιες με το rapidshare, photobucket, or commercial banner ad rotation), affiliate servers, topsites, commercial audio streaming (more than one or two streams), Escrow, High-Yield Interest Programs (HYIP) or related sites, Investment sites (FOREX, egold exchange), sale of any controlled substance without prior proof of appropriate permit(s), AutoSurf sites, Bank Debentures, Bank Debenture Trading Programs, Prime Banks Programs, lottery sites, muds / rpg's, hate sites, hacker focused sites/archives/programs, or sites promoting illegal activities, IP Scanners, Brute Force Programs, Mail Bombers and Spam Scripts.
Forums και ή ιστοσελίδες που διανέμουν ή παρέχουν συνδέσμο-υς σε warez υλικό απαγορεύεται.

Unmetered Bandwidth, Disk Usage, Email, FTP και άλλοι Unlimited πόροι.

Η Φιλοξενία χώρου προορίζεται για τη συνήθη χρήση μόνο, και περιορίζεται σε αρχεία Web, ενεργά e-mail και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που φιλοξενούνται, όχι για αποθήκευση άλλου υλικού. Ο λογαρισμός περαιτέρω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως offsite αποθήκευση των ηλεκτρονικών αρχείων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή FTP.

Είστε υπεύθυνοι για την αφαίρεση τυχόν αρχείων, e-mail ή άλλα στοιχεία τα οποία δεν πληρούν αυτές τις απαιτήσεις, καθώς και για την τήρηση τυχόν απαιτήσεων χρήσης ή όρια που καθορίζονται για το λογαριασμό σας. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να οδηγηθούμε στην αφαίρεση και τη διαγραφή των υλικών αυτών (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό αρχείων και e-mail), ή / και σε διακοπή των υπηρεσιών ή του λογαριασμού σας, οι ενέργειες θα ληφθούν κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Η εταιρία μας μπορει να παρακολουθεί το λαγαριασμό του χρήστη αναφορικά με το Bandwidth το δίσκο και άλλων πόρων. Η εταιρία μας, κατά την απόλυτη κρίση της, έχει το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε διορθωτικά μέτρα εάν η αξιοποίηση χρήστη Bandwidth,του δίσκου ή άλλων πόρων που υπερβαίνουν τους συμφωνηθέντους όρους χρήσης, ή τη συνήθη χρήση από τον τυπικό κοινό πελάτη φιλοξενία μας, τη χρήση των πόρων, ή χρησιμοποιείται για άλλα ακατάλληλης αποθήκευσης ή χρήσης.

Οι διορθωτικές αυτές ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν την αξιολόγηση των πρόσθετων τελών, αποσύνδεση ή διακοπή των οποιωνδήποτε και όλων των Υπηρεσιών, αφαίρεση ή διαγραφή της ιστοσελίδας του χρήστη, το Περιεχόμενο Χρήστη, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ή άλλα υλικά και υπηρεσίες ή τον τερματισμό λογαριασμού του Χρήστη και της παρούσας συμφωνίας, οι 'οποιες ενέργειες μπορούν να ληφθούν απο την απόλυτη κρίση της εταρίας μας.

Όροι Χρήσης

Εξαιτίας της φύσης της εταιρίας μας, η πρόοδος στην τεχνολογία αλλάζει τη φύση των υπηρεσιών μας, αυτοί οι όροι μπορεί να αλλάξουν. Θα ενημερώσουμε το περιεχόμενο των όρων στην περίπτωση αλλαγών. Η Συνεχίση της χρησιμοποίησης των υπηρεσιών μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε και με τους νέους όρους που μπορεί να αλλάξουν.

Η εταιρία μας δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημιές στο περιεχόμενο χρήστη, τη τοποθεσία Web του χρήστη ή άλλες ζημιές ή βλάβες ή διακοπές υπηρεσίας που προκαλούνται από το περιεχομένου χρήστη ή οποιαδήποτε πτυχή της τοποθεσίας Web του χρήστη.

Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας της τοποθεσίας Web και το περιεχόμενο χρήστη.

Η εταιρία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί στο 100% ότι το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας δεν θα διαγραφεί ή καταστραφεί, ή ότι ένα back-up σε μια τοποθεσία Web θα είναι πάντα διαθέσιμο. Οι χρήστες θα πρέπει πάντα να κρατάνε ενημερωμένα αντίγραφα όλων αυτών των υλικών και του περιεχομένου σε έναν τοπικό υπολογιστή για να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα των εν λόγω αρχεία, το περιεχόμενο ή τα υλικά.

Hacking, το οποία περιλαμβάνει, για παράδειγμα διείσδυση ή την απόπειρα πρόσβασης, χωρίς άδεια, σε έναν άλλο υπολογιστή ή δίκτυο. Port scans, stealth scans, πλαστών πιστωτικών καρτών, "phishing" τεχνικές επίσης απαγορεύονται.

Φιλοξενία αρχείων ή άλλων δεδομένων που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα κάποιου άλλου ή άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Spamming, ή την αποστολή μαζικών ανεπιθύμητων email.

Διατηρούμε μια αυστηρή πολιτική για spamming, το οποίο περιλαμβάνει την αποστολή μη εξουσιοδοτημένων εμπορικών μηνυμάτων με τη χρήση των υπηρεσιών μας, ή τη διατήρηση ανοικτού σύνδεση SMTP. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε ή να τερματίσουμε υπηρεσία που βασίζεται σε εύλογες ενδείξεις ότι είστε υπεύθυνοι με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε οποιουδήποτε είδους.

Ανέβασμα ή σύνδεση με οποιοδήποτε περιεχόμενο που παραβιάζει δικαιώματος άλλων της δημοσιότητας ή απορρήτου.

Διανομή ρητορική μίσους, ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που είναι άσεμνο, κατάχρηση, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί συκοφαντικό και δυσφημιστικό.

Φιλοξενία, αποθήκευση, διανομή παιδικής πορνογραφίας. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο βρίσκεται και πέσει στην αντίληψή μας, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα ενημερωθούν.

Φιλοξενία μεγάλου όγκου δεδομένων τα οποία δεν χρειάζονται("συνδέονται") για να φιλοξενεί ο λογαριασμό σας. Η εταιρία μας προτρέπει τους χρήστες αυτούς να αναζητήσουν άλλες υπηρεσίες που ειδικεύονται σε αυτό το θέμα.

Φιλοξενία οποιοδήποτε υλικού που, κατά την κρίση μας, θα μπορούσε να θεωρηθεί περιεχόμενο για ενηλίκους, απειλητικό, παράνομο, ή παραβιάζει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών με οποιοδήποτε τρόπο.

Powered by WHMCompleteSolution

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

TurboHosting.gr 2011. All rights reserved